Získejte slevu na pobyt na Selešce! Stačí přijet pomoci na bridádu během víkendu 23. až 25. března 2018!

Kdy naposledy jste byli s oddílem či střediskem na skautské chata Seleška? Že už je to dlouho, nebo snad nikdy? Tak co to změnit a jet s námi na den či celý víkend na Selešku právě nyní na jarní brigádu o víkendu 23. až 25. března 2018 a zajistit si tím slevu na budoucí pobyt s oddílem?!

Každá pomocná ruka se počítá! Zajímavou práci na Selešce najdeme pro rovery, vedoucí i libovolné další dospělé, kteří se rozhodnou nám pomoci na chatě. Navíc pomůžeme i se společnou dopravou na místo 😉
Pokud se vám nehodí celý víkend, pojeďte třeba jen na jeden den, i to se počítá.

Pojďte do toho s námi, neváhejte ani chvíli a přihlaste se on-line
severan.cz/prihlaska/seleska-brigada

O brigádě na Selešce

Tradiční jarní brigáda, kdy je potřeba připravit chatu na další provoz. Práce se najde pro úplně každého a čím víc nás bude, tím snáz vše zvládneme.
Prostě přijeď ty sám, vezmi kámoše, rovery či vedoucí z oddílu, nebo klidně zbytek rodiny a přidej se k nám!
Budeme pracovat venku i uvnitř chaty. Od drobného úklidu v chatě i garáži, oprav vybavení chaty či drobné malování, nebo obnovu dřevěných okenic, po práce kolem chaty. Prostě práce pro malé i velké. A kromě práce tu čeká i spousta zábavy při večerním povídání při dobrém jídle či užívání krásné okolní přírody.
Na chatu pojedeme společně několika auty (je možné vás vyzvednout v Liberci, Jablonném v Podještědí či jinde dle domluvy).
Spaní standardně v chatě ve vlastním spacáku. S sebou vlastní jídlo (v chatě je k dispozici nádobí, vybavená kuchyň), oblečení na práci venku i uvnitř. A po práci jsou připraveny sprchy s teplou vodou (prostě kvalitní zázemí chaty 😉

Kdy a kde

Víkend 23. až 25. března 2018 (v pátek cca od 19.00 do neděle cca 15.00) na chatě Seleška v Lužických horách (u Heřmanic v Podještědí).
Nemůžeš přijet na celý víkend? Nevadí! Přijeď klidně jen na část víkendu.

Dotazy a další info

Pokud tě zajímá cokoli dalšího, nebo máš dotazy, určitě nám napiš mail info@skautlib.cz
Další info o chatě Seleška na www.seleska.cz nebo na Facebooku.

Termíny dalších brigád

Nehodí se ti tento termín brigády, ale přesto chceš přiložit ruku k dílu? Tak si zablokuj některý z dalších termínů a přijeď pomoci příště!

  • Jarní brigáda: 23. až 25. března 2018 (přihlašování on-line na severan.cz/prihlaska/seleska-brigada)
  • Letní brigáda: 15. až 17. června 2018
  • Podzimní brigáda: 14. až 16. září 2018