Skautský „Cirkus“ vás překvapí!

V sobotu 10. února proběhne od 14 hodin v sokolovně ve Vesci další  ročník maškarního bálu, který pro širokou veřejnost organizuje přístav vodních skautů a skautek Maják Liberec.

„Přijďte si užít zábavu v tomto odpoledním čase plném velkých zábavných her a soutěží,“ vysvětluje jeden z organizátorů akce Roman Patočka, známý pod přezdívkou Čajíček, a dodává: „Kromě her si také zatančíte na parketu za doprovodu písniček z dětských filmů a pohádek.“

Hlavní náplní Maškarního bálu je zabavit děti nejen během hudebního doprovodu, ale užít si aktivně netradičních disciplín a her v kostýmech z cirkusového prostředí. Za úspěšný výkon při hrách a aktivitách bývají všechny děti odměněny připravenými sladkostmi.

Nejhezčí a nejzajímavější masky z cirkusového prostředí budou odměněny cenou z připravené kolekce plyšových hraček. „A co víc? Vstupné je opravdu symbolické, pouhých 20 Kč, “ zve veřejnost Roman Patočka.

Vodní skauti pro veřejnost pořádají v každém roce i další akce. Mezi nejznámější patří například Námořnický bál, Lampiónová plavba na přehradě, Kotorský závod, Slavnosti řeky Nisy či Skautský den na přehradě.