Meetro 4 – Přilož ruku k dílu! Hledáme členy realizačního týmu

Poslední ročník Meetra proběhl o víkendu 9. – 11. října 2015. Pokud bychom dodržovali interval rok a půl, tak další ročník měl proběhnout nyní. Jelikož jako zpravodaj odstupuji (více informací zde) a nejsem schopen zajistit průběh příprav dalšího Meetra, hledá krajská rada mezi rovery členy, co by se rádi přidali a pomohli jej uskutečnit.

Co můžu udělat? Přihlas se do realizačního týmu!

Přiložit ruku k dílu! Aby mohl další ročník Meetra proběhnout, tak je třeba složit tým lidí, který by zajistili přípravu a realizaci. Máš-li tedy trochu volného času a chuť se realizovat v roverském programu, tak se přihlaš! Níže najdeš krátký dotazník, který vyplníš a my už tě kontaktujeme. 😉 Přihlašování bylo umožněno do středy 7.6. 2017.

Jak by to mělo proběhnout?

Jsi přihlášen nebo se ještě rozhoduješ a potřebuješ vědět, jak to bude časově náročné? Tak právě pro tebe zkusím popsat co a jak bude probíhat. První fází je, že se přihlásíš. Po středě 7.6. tě kontaktujeme. Poté bychom se měli dohodnout na první schůzce, která by měla ideálně proběhnout v následujících 14 dnech od ukončení přihlašování. Proběhne buď osobně či elektronicky (nejspíše Skype) nebo nějakou kombinací. To se vždy vymyslí, protože nejspíše budeme z různých koutů Libereckého kraje. Na první schůzce je třeba rozhodnout o datu a (případně rovnou i místu konání), které bychom měli oznámit koncem června (ještě před tábory) oddílů v celém Libereckém kraji. Dále se dohodneme na rámcové podobě a dalším způsobu komunikace. Není tedy zcela snadné přesně popsat jak to bude, ale nejspíše bude ještě jedna porada v létě, ale to se uvidí. Určitě pak bude porada v září. No a poté někdy přibližně v říjnu již proběhne samotný víkend Meetro 4, takže se spíše bude jednat o to, že si na první schůzce rozdáme úkoly a pak budeme komunikovat/scházet se jen lidé co budou potřebovat.

Po celou dobu příprav bude týmu roverského Meetra k dispozici krajské zázemí, krajské vybavení, pomoc s hospodařením akce i nějaké dobré rady a zkušenosti z minulých ročníků.

Co když se nikdo do týmu nenajde?

Nastane-li taková věc, tak bohužel nebude možno další ročník Meetra letos uskutečnit. Byla by to velká škoda a věřím, že trochu toho času několik lidí najde a podaří se nám složit tým, který připraví další epes rádes ročník Meetra. 😉

 

Dotazník již není k dispozici. Děkujeme všem co se zapojili!