Setkání vedení středisek s vedením kraje. Proběhne v neděli 6. listopadu 2016 v Liberci

Krajská rada na svém zářijovém jednání definitivně určila termín letošního setkání vedení středisek (a jejich dalších zástupců), které proběhne v souladu s přáním středisek z posledního setkání, opět na začátku listopadu (a to i přesto, že je to období, kdy probíhají střediskové sněmy).

Prosíme tedy všechny vedoucí středisek, jejich zástupce a případně i další vhodné zástupce středisek, aby si zablokovali v diářích termín setkání:
neděle 6. listopadu 2016
od 9.00 do cca 14.00
klubovna přístavu Maják Liberec, ul. Vlčí vrch

Podrobný program setkání zašleme přibližně týden před setkáním. Na setkání bude tradičně zajištěno drobné občerstvení a setkání poskytne dost prostoru pro různé diskuze nejen v plénu, ale i individuálně mezi jednotlivými středisky.

Na setkání budeme probírat témata a zkušenosti středisek, vyměňovat si zkušenosti, bavit se o změnách ve střediscích po sněmech, řešit budoucnost kraje (a blížící se krajský sněm) a mnoho dalších témat ušitých na míru střediskům. Pokud už nyní máte nějaké téma, které byste na setkání chtěli probírat, napište na info@skautlib.cz Stejně tak budeme rádi, pokud nám na tento mail potvrdíte, že s účastí zástupců vašich středisek počítáte.

Těšíme se v listopadu na setkání
Jerry a Tina